Vagy előáll az az eset, hogy folyamatosan elúszik az idő, mert a nap 24 órája semmire se elég. Melyik éri meg jobban? Munkatársat felvenni, vagy pedig az adminisztrációt kiszervezni?

Kövesse végig az alábbi példán, mennyibe kerülnek a különböző folyamatok

Amennyiben 8 órányi feladat kerülne kiszervezésre, a felvett munkaerő után a 2020-as minimálbért alapul véve (bruttó minimálbér 160.920,-Ft teljes munkaidős foglalkoztatás esetén) és arányosítva a heti 8 órás mellékállásra, 191.465,-Ft-ba kerülne az alkalmazott adóval és járulékokkal, minden egyéb költséggel a cégnek. Ebből a munkavállaló 107.000,-Ft-ot kap kézhez. Ha maradunk a példánál és Ön heti 8 órát, azaz havi 32 órát szervez ki nekünk, az 96.000,-Ft-ba kerül. Azaz, közel 100.000,-Ft-ot takarít meg, továbbá erről elszámolható számlát kap és csak a számlán szereplő összeget kell kifizetnie, nincsenek további közterhek.

Kis cégnél is?

Általában egy kisebb vállalkozásnál ettől lényegesen kevesebb az adminisztráció, heti 3-4 órát számolhatunk, erre az intervallumra nem éri meg külön munkaerőt foglalkoztatni, a kiszervezés viszont itt is hasznos lehet.

Ha Ön havonta 16 órányi adminisztrációs folyamatot tud kiszervezni, és óránként csak 10.000,-Ft-ot keres ha a szakmai munkával foglalkozik, akkor 160.000,-Ft úszik el. Amennyiben ebből az összegből csak a mi munkadíjunk kerül levonásra (16 órára 48.000,-Ft), akkor több mint 100.000,-Ft marad az Ön zsebében.

A titok: a rendszer

Még egy nyomós érv amellett, hogy minket válasszon, az, hogy a munkatárs betanítása napokat vesz igénybe, nincs bejáratott rendszere, módszere és nem ismeri a céget – mi ezzel szemben profi folyamatok mentén dolgozunk, kialakított módszerrel -, a cégismeretet pedig gyakorlati tapasztalatainknak köszönhetően gyorsan és hatékonyan fel tudjuk mérni mind telefonon, mind pedig személyes egyeztetés alkalmával.

Számolja ki kalkulátorunk segítségével, hogy Önnek mennyire érné meg minket választania!