Bizonyos típusú cégeknél fontos a személyes kapcsolattartás az ügyfelekkel, mégis akadnak olyan vállalkozók, akiknek sokat jelent, ha telefonálás helyett dolgozhatnak. Az ilyen típusú vállalkozások bátran kiadják másnak az időpontok egyeztetését. Kik ők?

1. Telefonos felmérést nem igénylő kivitelezők

Tipikusan ilyen lehet egy mosógépszerelő, aki úgysem mond semmi konkrétat, amíg nem látta a gépet. De ilyen lehet egy nyílászáró beépítéssel foglalkozó cég is, ahol az első időpont éppen a személyes felmérésre vonatkozik. Szóval olyan cégeket értünk ez alatt, akiknek személyesen kell megnézniük az adott munkát ahhoz, hogy korrekt megoldást kínáljanak – esetleg árat mondjanak a továbbiakra. Általában az ő esetükben van kiszállási díj.

2. magán orvosok

Általában az időpont egyeztetés itt szintén arról szól, hogy személyesen meg tudják vizsgálni (akár ellátni) a beteget. Néhány rutinkérdésen túl a telefonban nem történik diagnózis (kivéve speciális esetekben). Ilyenkor arról történik egyeztetés, hogy melyik időpont felel meg a páciensnek, tekintve, hogy telefonon nem diagnosztizálnak. Azon ritka esetekben, amikor mégis elegendő lenne egyeztetni telefonon az ügyféllel (például szokásos recept felírása) – megoldható, hogy kapcsoljuk az orvost vagy pedig az igényt rögzítjük naptárban.

3. tanácsadók

Tanácsadók, ügyvédek, akiknél az első kapcsolatfelvétel után konzultációval kezdődik a folyamat – ez lehet fizetős, vagy díjmentes is. Nekik kifejezett előny, ha az időpontokat nem nekik kell egyeztetni, hanem a megadott idősávot ügyfélszolgálat tölti fel.

4. Aki dolgozni szeretne, nem telefonálgatni

Próbáljon ki minket! Leszervezzük időpontjait, leveszünk minden adminisztrációs terhet a válláról. Ráadásul pontos időelszámolással dolgozunk. Munkánk első számú célja, hogy Ön bármikor visszavehesse azt tőlünk – csak sokkal jobban dokumentálva, mint eddig. Mi átvesszük és kialakítjuk a folyamatait.

Számolja ki kalkulátorunk segítségével, hogy Önnek mennyire érné meg minket választania!