Biztosan látott olyan filmeket, bohózatokat, ahol az igazgató diktált és Juliska vagy Mariska gépelt – van még ennek létjogosultsága Ön szerint 2020-ban?

“Ugyan, erre már appok is vannak”

Igen: léteznek kiváló speech to text alkalmazások, amelyek leírják, amit mondunk. Hátrányuk, hogy nem tudnak tökéletesen magyarul, az írásjelek, kis- és nagybetűk használata sem működik tökéletesen.  Amennyiben tökéletes szöveget szeretne legépelve látni, még egy ideig biztosan szükséges hús-vér embert megbízni a feladattal.

A klasszikus diktálás, azaz, mikor a cég alkalmazottja az irodában ül és írja, amit mondanak neki, ma már idejét múlt.

Emberi erővel, de egy légtérben?

A kommunikáció fejlődése magával hozta, hogy skype, telefon vagy egyéb eszköz használatával élőben diktáljon. Tapasztalataink szerint ezt kevésbé szeretik az emberek, bár ezzel a módszerrel sokan élnek, vagy élnének vele.

Az Ön feladatát megkönnyíti, ha felveszi diktafonnal (már nem szükséges drága készülékbe beruházni, a mobiltelefonokba gyárilag be van építve), elküldi nekünk, mi legépeljük, átnézzük helyesírás szempontjából korrektúrázva és stilisztikailag tökéletes formában visszaküldjük.

Mennyi időt tölt hosszú szövege írásával? Mennyi időt spórolna meg azzal, ha egyszerűen csak elmondaná és elküldené nekünk? Az így felszabaduló kapacitást másra tudná fordítani.

Számolja ki kalkulátorunk segítségével, hogy Önnek mennyire érné meg minket választania!