Fontos bizonyos folyamatokat automatizálni és ma már ez könnyen megoldható, de vajon minden folyamatot érdemes kiváltani?

A fenti kérdésre az egyik klasszikus példa a számlakiállítás. A vevő megrendeli a terméket, vagy az adott szolgáltatást, melyről automatikusan számlát kap.  Ez a megoldás valóban hasznos és általában a lefejleszteni sem kerül sok pénzbe. Azonban értékesítési, adminisztrációs vagy előkészítési folyamatokat kellő rutin nélkül nem szerencsés automatizálni.

Az automatizálás a jelen

A cégvezetők jelentős része panaszkodik arról, hogy kitaláltak egy elméletben remekül működő modellt, amely a lefejlesztést követően mégsem az elvárt hatékonysággal működik. Vagy vásároltak egy kész rendszert jelentős anyagi befektetéssel és mégsem tudja azt, amit elképzeltek. Emögött mindig az áll, hogy nincsen kipróbált folyamat.

Automatizálható folyamatokat adunk

Ügyfeleinknek abban tudunk grátisz segítséget nyújtani, hogy például, ha látjuk, hogy megkönnyítené a munkafolyamatokat a gépi számlázás, akkor ezt javasoljuk. Ahhoz, hogy ezt meg tudjuk tenni, látnunk kell a folyamatokat. Ahogy először a cégnél érdemes kifejleszteni a folyamatokat és megkeresni bennük a gép automatizálás lehetőségeit.

Amikor a mi cégünket bízza meg, nem csak adminisztrációt szervez ki, hanem folyamatépítést is kap, melyből később hasznos fejlesztéseket tud a cégében eszközölni.

Számolja ki kalkulátorunk segítségével, hogy Önnek mennyire érné meg minket választania!