Gondoljon a közösségre, használja a közösségi médiafelületeket az Easy Admin csapat segítségével. Ebben a 12 dologban biztosan tudunk segíteni – munkánk eredményeképpen Önnek aktív közösségi jelenléte lehet.

Ha azt gondolja, hogy a közösségi média nem eszköze a növekedésnek, a fenntarthatóság vagy az üzleti élet szempontjából, akkor nagyon téved. A digitális jelenlét nagyszerű első benyomást eredményezhet, ami fontos a tartós sikerhez. Az online megtalálható cégek növekedési aránya jobb a többinél, a vállalkozást keresők 90%-a online kapcsolódik.

A Google a leglátogatottabb webhely a neten, a Facebook -bár ebben most a második – pillanatok alatt elérhető. A Twittert és a LinkedInt szintén gyakran keresik fel. És ez nem minden. Ott van az Instagram, a Pinterest és megannyi tematikus közösségi oldal.

Amikor egy vállalkozás fellendítése a cél, számítanak a követők és a lájkok. De ennek ellenére nem jó stratégia állandóan csak mémeket és hasonló tartalmakat gyártani. Ha elakadt, akkor béreljen fel profi csapatot. Ő az, aki biztosíthatja cége számára a folyamatos jelenlét mellett a megújuló tartalmakat, amelyek vonzzák a kedvelőket és ezáltal követőket toboroznak az alábbi eszközökkel:

Egyedi látvány, változatosan

94%-kal többen tekintik meg a releváns képeket tartalmazó tartalmat, mint a kép nélkülieket.  Érdekes szempont, hogy az emberekben jobban rögzülnek az információk, amikor képeket látnak. Hogyan találhat jogdíjmentes, de vonzó képeket egy közösségi médiabejegyzéshez? A virtuális asszisztens ebben is segít. Szörfözhetnek az interneten, kreatív képeket és címkéket hozhatnak létre a márka fellendítése érdekében.

Tartalom gyártás, kutatás, alakítás

Mások által létrehozott tartalmak is relevánsak lehetnek az Ön vállalkozása számára. A tartalom egy részének sajátnak és promóciónak kell lennie, de a másik részét nyugodtan használhatja más forrásból. Az asszisztense hozzászólásokat hozhat létre a közösségi média fiókjában, ha kulcsszavakkal egészíti ki a mondandót, oda navigálva az ügyfeleket a tartalomhoz.

Megkeressük a legjobban teljesítő tartalmakat és hasonlóakat hozunk létre.

Figyelem és reakció

Az online hírnév fenntartása nagy jelentőséggel bír. Ha Ön elvárja, hogy 24/7-ben válaszoljanak a média üzenetekre, megoldjuk. Figyeljük a véleményeket is: sok megjegyzés jelenik meg a neten, ezek nyomon követése vagy rengeteg időt és energiát vagy képzett csapatot igényel. Ha Önnek szüksége van egy éber és tech-hozzáértő virtuális asszisztens csapatra, amelyre támaszkodhat, és akik minden nap figyelik és nyomon követik az interakciókat, akkor jó helyen jár!

Blogbejegyzések írása, népszerűsítése

Üzleti blogok létrehozása csak a kezdet, a blogot a közösségi médián keresztül is népszerűsíteni kell. Nem elég minőségi hozzászólást produkálni, szükség van egy médiában járatos virtuális asszisztensre is, aki megkönnyíti ezen tartalmak megosztását.

A profilok frissítése

Az üzleti életeben mindig naprakésznek és jelen kell lenni, ez hozhatja meg a profitot. A közösségi média platformjai erőteljes csatornák ehhez. Viszont, ha el akarja érni a célközönséget, gondoskodnia kell arról, hogy a vállalkozásának adatai gyorsan frissüljenek.

Függetlenül attól, hogy új oldalakat hoz létre a közösségi médiában, vagy frissíti profilját, a google organikus keresőjében való előre lépéshez szükséges a virtuális asszisztens támogatása, aki segíthet önnek a kereső optimalizálásban, kulcsszavak megadásában.

Tartalomkezelés

A közösségi média bejegyzéseinek kritikus része az, hogy frissnek, pontosnak és a közönség számára fontosnak kell lennie. Tehát függetlenül attól, hogy a feladat magában foglalja-e a friss tartalom kutatást, ütemezést, hozzászólások szerkesztését, ezek kiszervezésével időt takaríthat meg és növelheti a profitot.

Közönségépítés

A közösségi média elveszíti értékét, ha nem kellő érzékenységgel kezeled. Az online közösségépítés számos szempontból kapcsolódik hozzá. Nehéz nyomon követni a megjegyzéseket, válaszolni ezekre és felhasználni a média versenyét a termék körül zajló események létrehozására. Ezt a virtuális asszisztensek hihetetlenül egyszerűvé teszik, követőket keresnek, működtetik a hálózatot, kezelik a kihívásokat.

Jelentések, elemzések

A közösségi média profiljának és a hozzászólásoknak a követése lehet az út a vállalkozás növekedéshez. Az Analytics fontos szerepet játszik annak befolyásolásában, hogy vállalkozása növekszik-e vagy sem. Mérje le egy olyan virtuális asszisztens segítségével, aki jártas az eredmények elemzésében is. A mutatók használata a weboldal forgalmának nyomon követésére, a visszavonási arányok, az oldalankénti megtekintések és az adatok elemzése csak néhány előnye a közösségi médiában jártas virtuális asszisztens felvétele mellett.

Összegezve

A közösségi média virtuális asszisztensei hatalmas hatást gyakorolhatnak az üzleti vállalkozás láthatóságára. A virtuális személyazonossága a vállalt márkaértékének szerves részét képezi. Mivel a versenyképes környezet az azonnali csatlakozhatósággal együtt még fontosabbá teszi a szociális média kommunikációjának sebességét, értékét, a közösségi médiában jártas virtuális asszisztens lehet az Ön titkos fegyvere, aki nélkül nem képes a kihívásokkal megbirkózni.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!