Ismeri a “kész vagyok” – érzést? A legtöbb embert örömmel tölt el, amikor egy feladatot befejez. Van, akinek szinte jutalmat okoz a tudat, hogy készen van – van aki mérsékeltebben örül ennek, de kétségtelen tény, hogy ez az érzés az egyik legjobb, ami egy vállalkozóval történhet.

Hogyan érezheti azt, hogy készen van? Tesszük fel a kérdést mai bejegyzésünkben. Természetesen a legegyszerűbb válasz az, hogy akkor, ha tényleg befejez valamit. De egy elhúzódó projektnél ezt nem is olyan könnyű elérni. A “kész vagyok” érzést gyakran elérheti, ha fázisokra osztja a feladatokat – így egy-egy fázis végén örülhet annak, hogy lezárta azt. De ha kevés az ideje, akkor bizony ez nem mindig elegendő.

Ha Ön annyira elfoglalt, hogy nincs ideje a felhalmozódott feladatokra, akkor Önnek ajánljuk a virtuális személyi asszisztens megbízását. Nem kell drága irodát fenntartania, HR szolgáltatást igénybe vennie, vagy folyamatosan irányítani valakit, aki nincs azon a készségszinten, hogy megfelelően lássa el az adott feladatot. Itt vagyunk Önnek és tapasztaltan megoldjuk a legtöbb kiszervezhető problémát.

Miért bízza meg az Easy Admin csapatot?

Először is azért, hogy soha ne kelljen éjjel e-mailt küldenie. Ezen felül: nincs szükség arra, hogy irodát tartson fel, ahol mi dolgozunk, hiszen mi megoldjuk távolról az összes feladatot, amit csak kell.

Jártasak vagyunk a kutatásban

Lehet, hogy nem tudja biztosan, milyen a legmegfelelőbb ápolási szolgáltatás a kutyája számára, vagy szeretne ajánlattételt kapni az adott témához tartozó legjobb könyvekkel kapcsolatban, ám egy csomó cikket kellene hozzá tanulmányoznia, ami kevésbé vonzó. Az Easy Admin munkatársai elvégzik az ilyen jellegű kutatásokat is az Ön számára és válaszolhatnak a felmerülő kérdésekre.

Ügyfélszolgálatot biztosítunk

Mármint az Ön cégének az ügyfélszolgálata lehet nálunk. Felvesszük a telefont, megválaszoljuk az e-maileket építjük a GYIK adatbázist és Önnek csak az igazán komoly kérdésekre kell válaszolnia – arra is csak egyszer, hiszen egy korábban előfordult problémának már kezünkben lesz a megoldása.

Időpont egyeztetés

Amikor nem dolgozik, akkor azt szervezi, mikor dolgozhat? Ha minket bíz meg időpontjainak egyeztetésével, akkor juthat szusszanásnyi ideje önmagára vagy valami más hasznos dologra (esetleg még egy ügyfélre).

Szerezze meg a legkiválóbb backoffice csapatot!

Cspatunk kutatóként, virtuális telefonsegédként szolgálhatnak és alapvetően segíthet minden olyan feladatban, amely megkönnyíti, hogy Ön a fontosabb feladatokra összpontosíthasson, illetve feltöltődhessen a felszabaduló időben.

Nézze meg, hogy mennyit spórol, ha minket választ vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a részletekért!